Mint Street Music Festival, ,14th July 2018 - supporting the Drastic on Plastic campaign against single-use plastic at UK festivals.

Mint Stage
12pm – 12.10pm Speech
12.10pm – 12.40pm Tidal Rave
(break)
1.00pm – 1.40pm Shkembe Soup
(break)
2.10pm – 2.50pm House above the sun
(break)
3.20pm – 4pm Elastic Band
(break)
4.30pm – 5.10pm J Chief & Yaz Star
(Break)
5.40pm – 6.20pm Anna McAndrews
(break)
6.50pm – 7.30pm Kalima Project

Volunteer at the festival.

Adventure Stage
12:00 Diddi Dance (30 mins)
12:30 Break (10 mins)
12:40 Blackfriars Nightingales (20 mins)
1:00 Break (10 mins)
1:10 Ukelele Choir (20 mins)
1:30 Break(10 mins)
1:40 Blackfriars Smile Choir (20 mins)
2:00 Break (10 mins)
2:10 Boppin’ Bunnies (50 mins)
3:00 Break (10 mins)
3:10 Pioneer Dance (20 mins)
3:30 Break (10 mins)
3:40 Zumba (20 mins)
4:00 Break (10 mins)
4:10 Borough Welsh Choir (15 mins)
4:25 Break (10 mins)
4:35 Alba (30 mins) (Singer, Guitar)
5:05 Break
5:10 Los Romberos dance group (30 mins)
5:40 Break (10 mins)
5:50 The Bridge Choir (25 mins)
6:10 Break (15 mins)
6:25 Llegó la miel (band) (30 mins)

 

Follow us on Facebook, Twitter and Instagram to keep up to date!

Mint Street Park, off Marshalsea Road, Southwark, London SE1, 5 minutes from Borough Tube station.

Advertisements

One thought on “

  1. We loved it. !!!
    good vibrations, exceptionnal bands, friendly ambiance. We are eager to enjoy the next session.
    Many thanks to give the opportunity to tourists to share this moment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s